Site Overlay

Sluit je ook aan bij
DeHorecaBezorgt.nl

Meld je aan als bedrijf bij DeHorecaBezorgt.nl

Door elkaar juist nu online te helpen, kunnen we als lokale ondernemers door de komende periode heen komen. Bespaar bij ons op je kosten, waardoor je omzet deze tijd gelijk blijft!

Meld je vandaag nog aan. Goedkoper bestaat niet!

DeHorecaBezorgt is een lokaal platform voor restaurants, cafetaria’s en cateringbedrijven: ondersteun jouw lokale ondernemers en bestel je eten online. Tijdelijk bieden wij je gratis je eigen bestelomgeving aan!

Het overzichtelijke bestelplatform waar alle deelnemende partijen zichtbaar op zijn richt zich volledig op Hoogeveen. In het overzicht kunnen je klanten kiezen voor jouw restaurant of cafetaria. Vervolgens komen zij direct in het bestelgedeelte met de actuele menukaart. Je kunt natuurlijk de bestelknop of link van DeHorecaBezorgt.nl ook op je eigen website of Social Media kanaal plaatsen. Hierdoor komen de klanten meteen bij jouw menukaart uit en kunnen zij eenvoudig en snel online bestellen en betalen.

Enkele voordelen van DeHorecaBezorgt.nl op een rijtje

  • DeHorecaBezorgt.nl is snel en eenvoudig in te richten.
  • Jouw eigen bestelomgeving staat binnen 24 uur online.
  • Wij promoten jouw bedrijf zodat jij nog meer klanten bereikt.
  • Jouw bestelknop kan aan je eigen website toegevoegd worden.
  • Gebruik van contant geld of pin is niet nodig.
  • Voor de betaling is geen fysiek contact tussen medewerkers en klanten nodig.
  • Bij een bestelling staat het geld dezelfde dag nog op je rekening.
  • Je geeft zelf aan hoeveel bestellingen je per tijdvak aan kunt.
  • Nu tijdelijk gratis je eigen bestelomgeving.
  • De transactiekosten per bestelling betalen wij voor jou!

Wij promoten, jij promoot

Wij ondersteunen dit initiatief door voor iedereen een goede en mooie bestelpagina neer te zetten. Door vervolgens lokale media te informeren en online te adverteren zorgen wij voor meer bekendheid en vindbaarheid voor jouw bedrijf en DeHorecaBezorgt.nl.

Jij kan jouw bestelomgeving natuurlijk ook promoten via je eigen Social Media kanalen. Hiermee kun je klanten direct verwijzen naar jouw eigen menu. Wij kunnen ook een promotieflyer voor je ontwerpen met daarop jouw informatie. De door ons ontworpen promotieflyer is geschikt om zelf te printen. Verspreid de flyer door deze bijvoorbeeld toe te voegen aan de bestellingen van jouw klanten.

Hoe het werkt

Wanneer klanten bij jou een bestelling willen plaatsen gaan zij naar DeHorecaBezorgt.nl of direct naar jouw pagina op de website. Ze klikken de menukaart aan en selecteren wat ze willen bestellen. Vervolgens rekenen ze af en geven ze aan wanneer de bestelling bezorgd moet worden. Jij regelt zelf de bezorging aan je klant. Na afronding van de bestelling staat het geld direct op jouw rekening.

Hoe begin je?

Jij moet natuurlijk ja zeggen op ons voorstel! Met behulp van het aanmeldformulier geef je jouw gegevens aan ons door en maak je een actuele menukaart. Vul de online bestellijst in met de actuele menukaart en de hierbij horende prijzen. Lukt dit je niet? Dan kunnen wij dit ook voor je regelen voor de eenmalige kosten van slechts 50,-.

Wat kost het bij ons?

Wat is er nog meer mogelijk?

Wij kunnen voor jou ook een website op maat maken of een mobiele bestel app ontwikkelen. In beide gevallen zitten de gewenste functionaliteiten, zoal een bestel- en betaalfunctie, er uiteraard in verwerkt. Dit is echter niet inbegrepen bij de hierboven genoemde prijzen. Je hebt echter al een complete bestel app voor slechts 895,-. Hiermee heb je een compleet pakket voor jouw onderneming en ben je meteen klaar voor de toekomst!

Vergelijking kosten bij de grootste platformen

Thuisbezorgd.nl: € 0,19 + 13% per bestelling, exclusief extra kosten bezorging
Deliveroo: € 2,50 + 20-25% per bestelling
UberEats: € 5 + 30% per bestelling

Uitgaande van bovenstaand rekenmodel, verdien je dus in slechts 11 dagen je nieuwe bestelpagina en vermelding op DeHorecaBezorgt.nl al terug!

Ik wil ook meedoen. Hoe meld ik mij aan?

Met behulp van ons aanmeldformulier (https://www.dehorecabezorgt.nl/aanmelden/) kun je jouw onderneming eenvoudig aanmelden. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Op de pagina van onze betaalprovider wordt er ook naar je betaalgegevens gevraagd. Dit vragen wij omdat we moeten weten op welke rekening jouw inkomsten uitgekeerd gaan worden. Ook kun je ervoor kiezen om dagelijks, wekelijks of maandelijks uitbetaald te worden.

Bij de meeste thuisbezorgwebsites betaal je een percentage commissie per afgeronde bestelling. Bij sommige aanbieders is dit zelfs 30%. Dit betekent dat hoe hoger het bestelbedrag is, hoe hoger de kosten zullen zijn. Door je bij ons aan te sluiten kun je jezelf met een eenmalige lage investering onafhankelijk maken van deze grote spelers. Voor een laag maandelijks bedrag kun je een onbeperkt aantal bestellingen ontvangen, zonder een grote commissie af te moeten staan.

thuisbezorgdhoogeveen-content-img
Copyright © 2024 DeHorecaBezorgt.nl een initiatief van dotsolutions