Site Overlay

Is DeHorecaBezorgt.nl iets voor jou?

Wil jij ook een gepersonaliseerde bestelplatform voor je horecaonderneming?

Bij ons krijg jij je eigen bestelplatform met betaalfunctie. Dit platform is volledig zelf te beheren, zelfs in combinatie met een eigen website of app!

Je nieuwe bestelplatform staat altijd binnen 48 uur online. Dit platform is uit te breiden met een, door ons, ontwikkelde mobiele app. Je kan een DeHorecaBezorgt.nl bestelknop toevoegen op je eigen al bestaande website welke direct linkt naar je bestelplatform. Ook kan je je eigen bestelpagina delen op social media met een door ons ontworpen afbeelding.

Jij levert je menukaart met prijzen bij ons aan en deze vullen wij voor jou de eerste keer in op je platform. In het platform kan je zelf vervolgens inloggen en deze gegevens weer aanpassen mocht dit nodig zijn.

Het bestelplatform werkt met een Nationaal erkende betaalservice. Het geld van de bestellingen die op je platform zijn gedaan heb je altijd direct op je rekening!

Wat kost het?

Voor Horeca in Hoogeveen rekenen wij helemaal niets behalve de transactiekosten en die kun je ook doorrekenen naar de klant.

Voor Horeca buiten Hoogeveen vragen wij eenmalig 295,= opstartkosten, daarvoor maken wij de eigen bestelsite klaar, helpen wij met het menu en de prijzen en hoe het geld op jullie rekening komt. De eerste 3 maanden rekenen wij geen domein/hosting kosten, na 3 maanden kost dat € 15,= per maand.

Copyright © 2024 DeHorecaBezorgt.nl een initiatief van dotsolutions